Menu
...

Politica de retur

Politica de retur


Daca Cumparatorul alege, din orice motiv, sa returneze produsele comandate, acesta are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea unui motiv si fara a suporta alte costuri decat costurile de livrare. Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui Bun/ renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

  • ziua in care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator intra in posesia fizica a ultimului Bun - in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat;

  • ziua in care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese- in cazul livrarii unui produs care consta in mai multe loturi sau piese;

 

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa: http://www.livraricraciun.ro/index.php?route=account/return/add.

 

Dupa completarea formularului de retur, Cumparatorul trebuie sa contacteze Serviciul de Relatii cu Clientii la numarul 0770526797 pentru a prelua solicitarea. Acestia o vor analiza si verifica in baza de date si prin intermediul colaboratorilor sai, dupa care aproba returul sau inlocuirea Produsului, si respectiv trimite firmei de curierat cerere pentru ridicarea coletului de la Cumparator. Un agent al firmei de curierat va prelua marfa de la aceeasi adresa la care se efectuat livrarea si o va aduce la sediul societatii LivrariCraciun.

 

Dupa acceptul returului, Serviciul Clienti Online, va va solicita sa pregatiti marfa de returnat, in ambalajul original in care produsele au venit, fara deteriorarea acestuia, avand grija ca produsele sa nu se deterioreze in timpul transportului. Cumparatorul trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

 

In cazul retragerii din contract, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrării. La schimbarea Produsului comandat cu un alt Produs , costul transportului va fii sustinut de catre Cumparator.

 

In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

  • pentru Comenzile achitate cu Ordin de Plata/Ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

 

LivrariCraciun va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

LivrariCraciun isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

 

Motive de diminuare a sumei rambursate:

  • produs returnat deteriorat, incomplet

  • produs utilizat si degradat ca urmare a utilizarii improprii sau cu urme de interventie cu scopul realizarii unei reparatii sau imbunatatiri

  • produse deteriorate ca urmare a montarii neconforme cu instructiunile de montaj

  • returnarea altui produs decat cel livrat

  • returnarea unui produs

Pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. web, acest site foloseşte Cookies. Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor. Afla mai multe