Menu
...

Informatii de livrare

Urmarirea comenzii :


Dupa ce comanda a fost plasata , statusul acesteia poate fi urmarit din contul dumneavoastra de client  ,in sectiunea “Istoricul comenzilor”.


Modificarea sau anularea comenzii :

Posibilitatea anularii unei comenzi/livrari este disponibila in contul dumneavoastra de client, la sectiunea “Istoricul comenzilor”.

In cazul in care procedura de anulare nu mai este posibila in cont, daca doriti scoaterea unui produs din comanda , schimbarea unui produs cu altul sau doriti anularea intregii comenzi , trebuie sa sunati in cel mai scurt timp la numarul 0770526797. Colegii nostri vor face tot posibilul sa modifice sau sa anuleze comanda dumneavoastra.


Modalitati de livrare:

  • Livrare prin curier(standard)

Produsele comercializate de noi va pot fi livrate prin servicii de curierat rapid. Va vom asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si transmiterea documentelor insotitoare. In cazul in care produsul comandat nu este disponibil, veti fi informat despre aceasta situatie.

Livrarea produselor se face numai pe teritoriul Romaniei. Costul unei livrari este de 15.90 lei. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 300 lei, livrarea este gratuita.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

  • Ridicare personala

Se poate opta si pentru ridicarea personala a comenzii din locatia: strada Preciziei, nr. 3, demisol, sector 6, Bucuresti.

Pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. web, acest site foloseşte Cookies. Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor. Afla mai multe